Cyklostezka Bečva slavnostně zahájí devátý ročník

Cyklisté po zimě oprášili svá kola a zase vyrazili do přírody. Brzy bude navíc slavnostně otevřena i Cyklostezka Bečva, která funguje už devět let, a jejíž obliba rok od roku roste.

Letošní slavnostní otevření je nachystáno na sobotu 27. dubna. V devět hodin ráno přijede k Turistickému informačnímu centru ve Valašském Meziříčí autobus, který cyklisty odveze do Vsetína, odkud pak všichni společně vyrazí do sportovně zábavního areálu v Halenkově. „Na místě bude připraven doprovodný program včetně hudby, soutěží a her pro děti a občerstvení. Akce v Halenkově skončí okolo 13:00.

Do Valašského Meziříčí bude opět zajištěn odvoz cyklobusem,“ uvedla projektová manažerka mikroregionu Valašskomeziříčsko-Kelečsko Helena Dobešová. Pro všechny účastníky bude připravený identifikační pásek, díky kterému v cíli získají občerstvení. Každý také dostane drobné upomínkové předměty „Letos to mohou být cyklolékárničky, reflexní pásky, odznáčky a další věci,“ prozradila Michaela Škrobánková z Hranické rozvojové agentury, která akce na Cyklostezce Bečva zastřešuje.

Sezona tak může začít!

autor: ZIKADO